Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TSG euroShell continua sa livreze solutii in favoarea transportatorilor

TSG euroShell continua sa livreze solutii in favoarea transportatorilor: noua taxa de drum din Belgia va putea fi platita folosind aparatele existente InterRoute Plus, oferite de TSG euroShell si Axxes. In acest fel, clientii TSG euroShell evita o investitie suplimentara de 135 de euro/aparat, la care se adauga o economie de spatiu pe parbrizul camionului, pe care multe dintre noile taxe de drum recent introduse adauga un nou “box” de inregistrare.

Dupa cum deja se stie in randul transportatorilor care efectueaza transport international, incepand cu 01.04.2016, in Belgia va fi introdus sistemul electronic de taxare rutiera prin satelit (Viapass) pentru autovehiculele de marfa cu masa totala maxima admisa de peste 3,5 tone. In acelasi timp, de la aceasta data va inceta aplicarea sistemului actual, Eurovignette, in Belgia.
Viapass, noul sistem de taxare, va functiona prin inregistrarea prin satelit a distantei parcurse. Informatiile vor fi colectate prin intermediul unui aparat de tip „On Board Unit (OBU)”, care trebuie instalat pe toate vehiculele de peste 3,5 tone. Costul aparatului OBU (garantia) este de 135 de euro, suma returnabila in momentul returnarii aparatului, in stare buna de functionare!
Clientii TSG euroShell vor avea la dispozitie o solutie alternativa de plata – aparatele InterRoute Plus – cele functionale in momentul de fata ca modalitate de plata a taxelor de drum in Franta, Spania, Portugalia, tunelul Liefkershoek (Belgia) si Herrentunnel (Germania).
Acest lucru inseamna o economie substantiala pentru orice companie de transport care utilizeaza sistemul de plata ITR Plus sau este client euroShell. Companiile de transport sunt astfel scutite de achizitionarea unui nou aparat suplimentar si evita costurile de garantie a aparatelor Satellic, in valoare de 135 de euro/aparat!
Sistemul electronic de taxare rutiera din Belgia va include sectiuni de drumuri pe care, astazi, taxele sunt achitate prin viniete stabilite pe baza de timp (Eurovignette). Aceste sectiuni de drum sunt impartite in trei regiuni ale Belgiei (Flandra, Breuxelles si Valonia, ultima grevata de TVA) si au diferite tarife de taxare, nivelul taxei de drum depinzand de clasa de poluare, masa totala maxima autorizata si clasa de drum utilizata.
Pentru a calcula tarifele pentru noua taxa de drum din Belgia, va recomandam urmatorul calculator de taxe, pus la dispozitie de partenerii TSG euroShell, Axxes:
http://www.axxes-bmap.com/simulator

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021.627.19.49 sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

Articole similare

Ad