Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un manager de la Scania in Comitetul Director al Volkswagen Truck&Bus Holding

Lars Stenqvist, Senior Vice President si sef al Vehicle Definition in cadrul Scania, a fost numit sef al departamentului de Cercetare si Dezvoltare al Volkswagen Truck&Bus GmbH, compania din cadrul Volkswagen Group care se ocupa de marcile de camioane medii si grele si de autobuze. Iar CEO-ul si presedintele Scania Per Hallberg este membru al Consiliului Director al holdingului.
 

Lars Stenqvist s-a nascut in 1967 si lucreaza pentru Scania din 1992, cand a absolvit ca inginer Universitatea de Tehnologie Chalmers din Suedia. El a lucrat in mai multe centre de productie ale companiei, iar din 2002 pana in 2004 a fost seful operatiunilor de asamblare a sasiurilor de la fabrica din Olanda. Din 2004, Stenqvist a lucrat in cercetare/dezvoltare, iar in 2007 a fost numit Senior Vice President si sef al Vehicle Definition.
Centrul de Cercetare si Dezvoltare al Scania din Södertälje (Suedia) are aproape 4.000 de angajati si este un punct important al retelei VW Truck&Bus de cercetare/dezvoltare, alaturi de München sau São Paulo – biroul central fiind in Brunswick (Germania).
Din Consiliul Director VW mai fac parte Andreas Renschler (CEO), Matthias Gründler (CFO), Antonio Roberto Cortes (CEO MAN America Latina), Joachim Drees (CEO MAN Truck&Bus) si Per Hallberg, (presedinte si CEO Scania). Iar departamentul de cooperare intre diviziile grupului este condus de Ulf Berkenhagen (Achizitii), Anders Nielsen (Business Development), Josef Schelchshorn (Resurse Umane) si Lars Stenqvist (Cercetare&Dezvoltare).
Si angajatii marcilor din cadrul VW Group sunt reprezentati in Consiliul de Supervizare, din partea Scania aceste pozitii fiind ocupate de Johan Järvklo si Lisa Lorentzon.

Articole similare

Ad