Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou centru avizat Michelin

In noiembrie anul trecut, centrul de anvelope Roatanel din Bacau a devenit primul specialist de anvelope din Romania care are a obtinut distinctia de „Centru Certificat Michelin“. Programul de Parteneriat Michelin constituie o abordare pe termen mediu si lung care permite dealerilor sa-si imbunatateasca si dezvolte activitatea profesionala.
 

Certificatul de Calitate Michelin este un standard de creat si jurizat de companie, omogen la nivel european, care permite diferentierea dealerului prin calitatea serviciilor oferite clientilor, impunand un stil de business profesionist.
Acest standard garanteaza ca metodele de lucru sunt adaptate cerintelor de comercializare si interventie asupra anvelopelor, ca imobilul, dependintele, echipamentele si uneltele reunesc toate conditiile necesare pentru a oferi tratament adecvat, confort si siguranta, si ca personalul se afla la dispozitia clientului pentru orice intrebari sau sugestii.
De asemenea, transparenta privind lucrarile efectuate asupra vehiculului este garantata prin utilizarea Fisei de Monitorizare a Interventiei.
Distinctia se acorda anual specialistilor in anvelope, membri ai Programului de Parteneriat Michelin, in urma unui audit extern independent, pentru respectarea cu strictete a cerintelor de calitate valabile pentru serviciile tehnice si comunicarea produselor sale.
Acesta se reia anual, ofera o diagnoza la nivelul punctului de lucru, urmarindu-se diverse aspecte, de la evaluarea cladirii la operatiuni de service, pregatirea angajatilor sau relatia cu clientii. Planul de actiuni rezultat in urma auditului se pune in practica folosind „Manualul de Operatiuni Standard” oferit de Michelin clientilor din Programul de Parteneriat si include actiuni de promovare, imbunatatire a punctului de lucru (cladire, echipamente etc.), semnalizare, pregatire, echipare si motivare a personalului.
Incepand cu 1 ianuarie, reteaua de distributie Michelin Eurotyres va fi transferata intr-o noua companie numita Euromaster Tyre&Services SA, filiala a Euromaster Europe.
Scopul acestei operatiuni in Romania este de a beneficia integral de reteaua de distributie detinuta de Michelin in Europa. Toate cele 14 centre Eurotyres de la noi vor fi rebranduite la inceputul acestui an, conform celor mai noi standarde de identificare Euromaster.

Articole similare