Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou centru Scania in Bucuresti, pentru vanzare de camioane rulate

Scania a vandut anul trecut la noi si 250 de camioane second-hand si vrea sa imbunatateasca in 2015 aceasta activitate, in special prin inaugurarea unui centru in Bucuresti, pentru care s-a inchiriat un teren de 7.500 m, dar si prin cresterea importurilor, mai ales de vehicule Scania. Camioanele sunt oferite cu finantare, iar daca sunt produse de Scania si au mai putin de 1.000.000 km la bord beneficiaza si de garantie pentru trenul de rulare.
 

Piata vehiculelor rulate este foarte mare in Romania, puncteaza reprezentantii producatorului suedez, importurile de camioane second-hand sunt mai mult decat duble fata de importurile de camioane noi si vor fi in continuare foarte mari si in urmatorii ani, astfel ca „e bine sa-i convingem pe transportatori ca e mai avantajos sa cumpere de la noi, unde pot sa le si vada si sa le testeze, decat din strainatate, pentru ca economisesc timp si au si suport mai bun. Iar daca mentinem aceste relatii poate la un moment dat acei clienti vor cumpara si camioane noi.“
Insa pentru asta e foarte important sa existe stocuri generoase in tara. In afara de importuri, vehicule suficient de noi cat sa poata fi revandute in tara provin si din trade in. Iar cele Euro 3 merg de obicei la export.

Articole similare

Ad