Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou dispozitiv de monitorizare flote auto, cu montaj în regie proprie

O resursă extrem de importantă a unei companii precum flota auto necesită atenţie sporită, investiţii constante şi generează informaţii vitale pentru afacere. În era digitalizării, există nenumărate produse dedicate optimizării activităţii vehiculelor, printre care şi dispozitivele de monitorizare prin GPS.

EVO GPS, jucător important pe piaţa localizării şi monitorizării auto din România, vă pune acum la dispoziţie un echipament nou, menit să transmită multiple informaţii despre vehicule. Însă poate cea mai atractivă caracteristică a dispozitivului EVO34 este montajul extrem de facil, în regie proprie; astfel sunt eliminaţi timpii şi costurile alocate montajului. De asemenea, mutarea dispozitivului pe un alt vehicul se face cu aceeaşi uşurinţă. Dimensiunea sa redusă este un alt avantaj, EVO34 putând fi amplasat şi conectat direct la bateria vehiculului.

Odată instalat, dispozitivul începe să monitorizeze, colecteze și stocheze datele vehiculului. Monitorizează viteza vehiculului pentru a asigura deplasarea legală a șoferului, dar și comportamentul acestuia și livrează rapoarte privitoare la frânare bruscă, accelerare bruscă, depășire viteză, timp de staţionare prelungit.

Toate informaţiile colectate de dispozitivul de monitorizare pot fi urmărite în timp real în aplicaţia mobilă gratuită EVO GPS, optimizată pentru dispozitivele mobile. Aceasta poate fi descărcată din App Store pentru iOS sau din Google Play pentru Android. În plus, platforma stochează şi transmite rapoarte complexe (afișarea activității pe ultimele 30 de zile; sumar zilnic rută; detaliere tranzit; locație; kilometraj etc.).

EVO34 este ideal pentru flote formate din autoturisme, vehicule comerciale, motociclete din domenii precum distribuţie, transport persoane şi marfă, servicii şi utilităţi publice, intervenţii şi securitate şi multe altele.

Pentru oferta comercială şi detalii suplimentare, specialiştii EVO GPS vă stau la dispoziţie aici, sau la numărul de telefon 0731.790.079 sau adresa de e-mail sales@evogps.ro.

Articole similare

Ad