Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou patronat al expeditorilor

Luna trecuta a avut loc sedinta de infiintare a PATROREX (Patronatul Roman al Expeditorilor de Marfuri), la care au participat reprezentanti ai 27 de societati de expeditii din domeniile rutier, feroviar, fluvial, maritim, aerian, grupaj, trafic multimodal, logistica, depozitare si distributie.
Patrorex are, pentru inceput, 22 de membri fondatori din toata tara, iar presedintele sau este Adrian Radulescu (ADD Cargo).

Din Comitetul director fac parte Andrei Raduslav (ANSI SRL), Dana Florea (Dacotrans) si Nicolae Octavian Patrichi (PANO TRIMEX), iar functia de secretar general este ocupata de Anca Ionescu (Centrul de expeditii si transport logistic SRL).
Patronatul are drept scop apararea intereselor membrilor sai in fata autoritatilor si o mai buna reprezentare a activitatilor companiilor de expeditie si logistica la dialogurile sociale, atat de la nivel central, cat si locale, dar si pentru participarea la initiative legislative care privesc domeniile de activitate ale acestora.
Patrorex isi mai propune dezvoltarea unui dialog cu toti participantii la traficul de marfuri, dar si cu reprezentanti ai autoritatilor, pentru o mai buna intelegere a problemelor comune si gasirea de solutii care sa respecte interesele tuturor participantilor la traficul de marfuri, asigurarea unui climat concurential atat institutionalizat prin norme legale, cat si intre participantii la traficul de marfuri.
Patrorex mai are in vedere prevenirea si/sau combaterea masurilor anticoncurentiale si/sau discriminatorii la nivel legislativ si/sau intre participantii la traficul de marfuri.

Articole similare