Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou trailer Nooteboom flexibil, pentru mașini mari de construcții și încărcături divizibile

Nooteboom și-a adăugat recent în ofertă trailerul semi-jos OSD-73-4 cu patru axe și cu posibilitate de extindere hidraulică a platformei de încărcare pe lățime, conceput special pentru transport de mașini care cântăresc până la 47 t. Deci chiar și excavatoarele cu șenile cu lățime de până la 2.900 mm și lungime de până la 5.000 mm pot fi transportate eficient și în siguranță.

Trailerul are o singură platformă de încărcare extensibilă, două axe autoviratoare și design robust, se manevrează ușor și include un număr minim de componente în mișcare.

Fără extinderea lățimii, acesta se menține în dimensiunile maxime admise de lege pentru transportul pe drumurile publice, de 2.550 mm lățime, deci poate încărca și mărfuri divizibile.

Pentru încărcarea/descărcarea în siguranță a mașinilor, trailerul estre echipat cu rampe automate hidraulice de 4 m lungime, din oțel, acoperite cu lemn, care pot duce o presiune de până la 15 t/rampă. Cu un unghi al înclinației de numai 11 grade, mașinile pot fi ușor încărcare și descărcate pe/de pe trailer, iar în partea din spate există, ca dotare standard, un suport de picioare pentru siguranța încărcăturii, în timp ce picioarele hidraulice de sprijin din spate sunt opționale și se pot ajusta la stânga și la dreapta, fiind ideale pentru transport pe suprafețe denivelate.

Articole similare

Ad