Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ungaria a ridicat restricțiile de circulație a camioanelor din weekend și sărbători

Din cauza reapariției epidemiei de coronavirus, guvernul maghiar a declarat din nou, de la 11 noiembrie 2020, starea de urgență pentru o perioadă de 90 de zile și a dispus restricții de intrare care însă nu afectează transportatorii rutieri. 

Potrivit www.mkfe.hu, de la 13 noiembrie 2020, până la revocarea ordinului, transporturile de mărfuri care sosesc și pleacă din destinații maghiare, precum și cele în tranzit, au voie să treacă frontiera de stat și să continue călătoria fără restricții. De asemenea, rutele de tranzit prestabilite nu ar mai trebui folosite pentru traficul de marfă. Cu toate acestea, deja au fost înregistrate mai multe reclamații din partea șoferilor internaționali care au fost direcționați de poliție tocmai către rutele de tranzit.

Tot pentru transportul de mărfuri, Ministerul Afacerilor Comerciale din Ungaria a ridicat restricțiile privind traficul de weekend și de sărbători. Toate vehiculele grele interne și internaționale cu MTMA de peste 7,5 tone pot circula pe rețeaua rutieră maghiară, astfel încât furnizarea de mărfuri către țară poate fi asigurată în mod continuu. Atenție însă, timpii de conducere și de odihnă trebuie respectat, pentru ei nu există derogări.

Articole similare

Ad