Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Up Romania si OMV Petrom sprijina IMM-urile cu flote auto

Up Romania, companie care emite tichete si carduri valorice de masa, cadou, vacanta si sociale, prin platforma sa Up Achizitii, adresata IMM-urilor, anunta un parteneriat cu OMV Petrom Marketing, prin care pune la dispozitia firmelor cu flote de masini un nou card de carburant, ale carui beneficii sunt reducerile la pompa, carburantul de cea mai buna calitate si reteaua extinsa, de peste 550 de statii de alimentare OMV si Petrom in Romania. In plus, cardul OMV, cu functia Routex, ofera una dintre cele mai extinse retele de servicii premium din Europa, cu peste 20.000 de puncte de acceptanta in 32 de tari, servicii de plata pentru taxele de drum si posibilitatea recuperarii TVA.

Proiectul se integreaza in actiunile Up Romania care, prin platforma sa Up Achizitii, sustine companiile mici si mijlocii din Romania si negociaza pentru ele, obtinand simplificarea proceselor de achizitii (pentru a le oferi posibilitatea de a achizitiona dintr-un singur loc produsele si serviciile necesare in activitatea de zi cu zi), accelerarea vitezei de decizie (produsele afisate direct pe site se pot comanda online sau prin completarea unui formular de cerere oferta, caz in care un consultant Up va contacta clientul in maximum 30 de minute) si accesul la preturi avantajoase.
Clientii Up Romania se bucura de noua platforma din aprilie, iar in urma lansarii parteneriatului cu OMV Petrom Marketing creste si portofoliul de produse comandate online.
Cardul de carburant este un produs asteptat si dorit de companiile mici si mijlocii din Romania, pentru care astfel de solutii sunt altfel greu accesibile.

Articole similare