Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS cumpără Bomi Group, companie multinațională de logistică în domeniul medical

UPS, una dintre cele mai mari companii din lume ce oferă o gamă largă de soluții logistice integrate a dezvăluit finalizarea achiziției Bomi Group, lider în industrie și furnizor multinațional de servicii logistice în domeniul medical.

UPS Healthcare, divizia medicală dedicată a UPS, va integra facilități cu temperatură controlată din 14 țări, tot astfel cum și 3.000 de angajați cu competențe avansate în Europa și America Latină.

În acest sens, compania va lucra sub noul nume Bomi Group, o companie UPS. În echipa de conducere a UPS Healthcare se va alătura Marco Ruini, CEO Bomi Group. De asemenea, clienții UPS Healthcare vor avea acces la 216 facilități cu o suprafață totală de peste 1.579.300 mp de spații de distribuție conforme cu cGMP și GDP în 37 de țări și teritorii.

„Împreună cu Marco Ruini și echipa Bomi, UPS Healthcare va oferi soluții inovatoare și integrate clienților noștri din Europa și America Latină. Noua echipă, alături de flota de vehicule și facilitățile ultramoderne ne vor permite să ne extindem rețeaua pan-europeană pentru lanțul frigorific și să oferim clienților noștri soluții logistice de ultimă generație în domeniul medical.”,

a declarat Kate Gutmann, vicepreședinte executiv și președinte al UPS International, Healthcare și Supply Chain Solutions.

Echipa UPS Healthcare a creat un plan de tranziție detaliat pentru a susține creșterea constantă a business-ului, conectând în același timp facilitățile pentru lanțul frigorific la principalele puncte de tranzit din Europa și America Latină.

Mai multe informații despre inovațiile UPS Healthcare și soluțiile orientate către clienți pot fi accesate la Healthcare.ups.com și about.ups.com.

„Datorită noilor facilități aduse de Bomi Group în rețeaua noastră, avem convingerea că această achiziție va aduce noi servicii și sinergii în Europa și America Latină. Pe măsură ce înaintăm cu planul de tranziție, suntem pregătiți să punem în aplicare aceste servicii sincronizate.”,

a declarat Wes Wheeler, președintele UPS Healthcare.

Articole similare

Ad