AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

UPS este gata să livreze vaccinul în Europa

Agenția Europeană pentru Medicamente a aprobat vaccinul Covid produs de BioNTech și Pfizer, care poate fi utilizat în Uniunea Europeană.

„Ne-am bucurat să aflăm că Agenția Europeană pentru Medicamente a autorizat vaccinul Pfizer-BioNTech. UPS Healthcare deține competențele necesare pentru depozitare frigorifică și transport și este pregătit să ofere ajutor în procesul de livrare în toată Europa. Datorită campusului și facilităților frigorifice UPS Healthcare din Olanda și hub-ului nostru aerian european de la Köln, Germania, situat în apropiere, suntem pregătiți să livrăm produsele care contează cel mai mult pentru a ajuta Europa să eradicheze această pandemie.”

Scott Price, președinte UPS International

UPS Healthcare deține peste 10 milioane de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP sau cGDP. Serviciile UPS Healthcare includ: gestionare stocuri, ambalare și expediere la temperatură controlată, depozitare dispozitive medicale și fulfillment, laboratoare și logistică pentru studii clinice. Infrastructura globală UPS Healthcare, cel mai nou serviciu de vizibilitate UPS Premier, tehnologiile de urmărire și monitorizare, precum și sistemul global de calitate sunt bine adaptate pentru a răspunde cerințelor complexe de logistică din prezent pentru industriile farmaceutică, de dispozitive medicale și diagnostice de laborator.

Articole similare

Ad
Ad