Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS extinde serviciile express pe pietele internationale cu cresteri puternice

UPS extinde catre 14 tari noi serviciul UPS Worldwide Express care garanteaza livrari in zile si la ore precise pentru expeditii urgente. Aceasta extindere la nivel global include, de asemenea, timpi de preluare mai tarzii, timpi de tranzit imbunatatiti si livrarea sambata in sapte tari din ISMEA. „Clientii pot alege UPS pentru a fi mai competitivi la nivel global, oferindu-le servicii de livare la ore precise, de care au nevoile companiile din intreaga lume“, a declarat Nando Cesarone, presedinte UPS International. Imbunatatirile aduse serviciilor care garanteaza livrarea in zile si la ore precise sunt disponibile in America de Sud si Centrala, inclusiv Panama, unde clientii pot beneficia de avantajele oferite de zona de liber schimb Colón, plus Europa, Orientul Mijlociu si Africa, inclusiv Nigeria.
 

UPS a extins, de asemenea, serviciile express pe pietele cheie, adaugand noi coduri postale in 26 de tari europene, precum si pe alte piete cu o crestere puternica, precum Coreea de Sud, China, Hong Kong, Indonezia si Singapore, tari care au depasit cresterea anuala a PIB pe cap de locuitor de 3,5% in ultimii 50 de ani.
Clientii UPS pot beneficia de servicii puternice de brokeraj vamal in noile zone extinse. UPS ii ajuta pe clienti sa navigheze mai usor prin reglementarile vamale, sa fie conformi cu anumite cerinte si sa trimita expeditiile fara probleme prin vama si peste granite. Echipa de brokeraj vamal a UPS are peste 400 de locatii de vamuire de import si export si peste 6 milioane de intrari vamale depuse in fiecare an in SUA. Anul trecut, UPS a achizitionat STTAS, cel mai mare furnizor independent de servicii de gestiune pentru comertul international. „Pe langa extinderea zonei de servicii, UPS a imbunatatit timpii de tranzit in 24 de tari, in primul rand pe pietele emergente“, a declarat Jean-Francois Condamine, presedintele UPS pentru pietele in crestere si emergente. „Aceste imbunatatiri sunt disponibile inclusiv in India, unde UPS a anuntat recent o investitie pentru a-si consolida pe deplin pozitia in zona serviciilor expres, in una din economiile cu cea mai rapida dezvoltare din lume.“
Pentru clientii cu nevoi urgente de transport marfa, UPS Worldwide Express Freight Midday ofera acum livrari internationale paletizate la ore precise, la peste 39.000 de coduri postale noi in Europa. Codurile postale suplimentare maresc suprafata in care este disponibil acest serviciu garantat de cinci ori, permitand expeditii in peste 35 de tari si teritorii si posibilitatea de a primi pachete din peste 70 de tari si teritorii.

Articole similare

Ad