Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Urgent Cargus, solutie de livrare cu contact redus

Solutia Urgent Cargus de livrare cu contact redus a coletelor va fi disponibila incepand de luni, 30 martie, in toata tara. Noua solutie cu contact redus foloseste tehnologia mobila si permite livrarea coletelor catre destinatari fara schimb de documente, hartii sau semnatura fizica de primire, se arata intr-un comunicat remis Tranzit.
Numarul livrarilor Urgent Cargus de colete pre-platite si care nu mai necesita ramburs la livrare a inregistrat o crestere de 20% in ultimele zece zile, potrivit sursei citate. Aceasta rata de crestere confirma tendinta asteptata a clientilor de a migra tot mai accentuat catre cumparaturile online. In acest context, noua solutie de livrare cu contact redus raspunde si asteptarilor clientilor si, totodata, unei tot mai stringente nevoi de protectie impotriva raspandirii COVID 19. Industria de curierat este la randul ei afectata de situatia tot mai complexa a pandemiei de coronavirus, care, conform estimarilor specialistilor, risca sa dureze mai mult decat se prevazuse initial. Multi clienti persoane fizice, dar si afaceri mici, mijlocii sau mari depind, mai ales acum, de buna functionare a serviciilor firmelor de curierat. 
„Curierii Urgent Cargus, la fel si colegii nostri de la celelalte companii sau de la Posta Romana, sunt zi lumina pe teren si in contact cu mii de persoane. Prin urmare, buna protectie este vitala si presupune o atentie sporita constanta, solutii adaptate si masuri exceptionale pentru a limita raspandirea COVID 19. De aceea, dincolo de faptul ca trebuie sa fim cu totii pregatiti sa raspundem la cresterea cererii pentru servicii de curierat, impartasirea bunelor practici si solidaritatea ce depaseste barierele competitionale, acum chiar poate face diferenta”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Urgent Cargus.

Articole similare

Ad