AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Urmariti online decernarea premiilor IFOY Award pe 13 iulie 2020

Premiile pentru inovatii in intralogistica IFOY Award 2020 vor fi decernate in cadrul unei ceremonii, desfasurata online, care va avea loc, pe 13 iulie, cu incepere de la ora 19:00 (ora Romaniei). Aceasta solutie speciala a fost adoptata in contextul pandemiei Covid-19 si pentru a respecta masurile de siguranta actuale. Pentru a putea urmari ceremonia de premiere intrati pe www.ifoy.org.
Reamintim finalistii IFOY Award 2020 pe categorii:
Stivuitoare cu contragreutate: Hyster J60XNL si Still RX 60 Vehicule speciale: Combilift Combi CBE4 si Sany Europe SRCS45H9 Echipamente de depozit ce opereaza la inaltime: Crown ESR1000 si Jungheinrich ERC 216zi Echipamente de depozit ce opereaza la sol: Combilift CombiCS, Raymond Courier 3030 si Toyota Material Handling BT Levio
AGV/Roboti: EasyMile TrackEasy si Geek+ Robot Shuttle System C200 Softuri intralogistice: Bosch Rexroth Laser Localization Software si ProGlove Cloud Start-up of the Year: cellumation celleveyor, doks.innovation invertAIRy, ForkOn Fleet Management System si Wiferion etaLink 3000.

Articole similare

Ad