Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA, dispozitiv nou pentru decontarea taxelor de drum din Scandinavia

UTA lanseaza un dispozitiv nou pentru decontarea taxelor de drum din Scandinavia. Cu ajutorul noului sau dispozitiv BroBizz, compania ofera transportatorilor o solutie noua pentru decontarea taxelor de drum din Norvegia, Danemarca si Suedia.
Dispozitivul calculeaza si plateste taxele pentru utilizarea drumurilor, a tunelurilor, a podurilor si a feriboturilor din Norvegia, dar si taxele pentru utilizarea podurilor din Danemarca si Suedia.
 

BroBizz permite clientilor UTA sa deconteze rapid taxele de drum in peste 50 de terminale de taxare. Dispozitivul garanteaza calcularea si plata automata a taxelor de drum, dar poate fi utilizat si pentru plata taxelor de tuneluri, de pod si de feribot din Norvegia si pentru plata taxelor de poduri precum podul Storebalt (Danemarca), podul Oresund (Danemarca-Suedia) sau podul Svinesund (Suedia – Norvegia). In Danemarca si Suedia, autovehiculele care cantaresc peste 12 tone trebuie sa achite taxele de drum cu Eurovinieta, care se poate rezerva prin intermediul UTA.
„Noul dispozitiv BroBizz este o dovada a faptului ca oferim clientilor UTA din Romania cele mai noi si moderne solutii tehnice pentru optimizarea costurilor companiilor si pentru simplificarea operatiunilor facute de catre soferi“, a declarat Iulian Alexe, Director General UTA Romania. Un alt avantaj este faptul ca nu este necesara instalarea fixa a dispozitivului, deoarece acesta functioneaza pe baza de baterii. Astfel, mutarea acestuia de pe un autovehicul pe altul nu va reprezenta o problema. Clientii UTA care folosesc BroBizz beneficiaza in multe locatii de reduceri de pana la 13% fata de pretul platit in numerar.

Articole similare

Ad