Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA Edenred extinde rețeaua de acceptare cu 80 de stații de alimentare Q8 din Spania

  • Foto: UTA Edenred

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate lider în Europa, a semnat un parteneriat cu Kuwait Petroleum Spain.

Astfel, va adăuga 80 de stații de alimentare marca Q8 din Spania la rețeaua lor extinsă de puncte de acceptare.

Noul parteneriat va oferi clienților locali și internaționali ai UTA acces la carburant și diverse servicii, inclusiv parcări și restaurante, în stațiile Q8 din Spania, consolidând astfel experiența lor în mobilitate.

„Odată cu adăugarea brandului internațional consacrat Q8, oferim clienților noștri acces la peste 5.200 puncte de acceptare multi-brand și multi-produs pe teritoriul Spaniei”, a declarat Alfonso Díaz, Country Manager al UTA Edenred Spania și Portugalia.

„Cu fiecare nou partener, ne consolidăm și mai mult oferta pentru clienți. Acordul cu Q8 extinde rețeaua deja extinsă pe care o deținem în Spania”, a completat Lukas Schneider, Director Comercial EMEA al UTA Edenred

„Le urăm clienților UTA bun venit în stațiile Q8. Preconizăm că acest parteneriat va stimula activitatea comercială și va spori vizibilitatea ambelor companii în sectorul european al mobilității.”, subliniază Stefano La Camera, Coordonator Business Development în cadrul Q8.

Articole similare

Ad