Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VARTA®, cea mai buna marca de baterii pentru camioane

VARTA si-a aparat tilul de „Best PROFI Workshop Brand 2016“, oferit de revista PROFI Werkstatt impreuna cu Automechanika, pe baza unui sondaj la care au participat peste 7.500 de directori de service, coordonatori de flote si soferi de camion. Acesta este cel de-al doilea premiu pentru VARTA in 2016, dupa obtinerea titlului de cea mai buna marca in cadrul categoriei „starter batteries for 24 volt systems“, acordat de editura ETM in cooperare cu DEKRA in iulie.
 

„Suntem onorati si incantati pentru ca aceasta este dovada increderii conferite de consumatorii nostri“, a declarat Peter Szutta, Country Manager Germany la Johnson Controls. „Muncim foarte mult pentru a ne imbunatati mereu performantele ca furnizor de servicii si solutii. Acest premiu este recunoasterea avantajului tehnologic pe care VARTA il ofera.“
In decursul ultimilor ani, rolul bateriei a crescut tot mai mult in cazul autovehiculelor comerciale grele, de la necesitatea alimentarii unor consumatori nu foarte solicitanti la tehnologie de varf, transformand in acest fel bateria intr-o componenta-cheie a arhitecturii sistemelor electronice.
Acum 10 ani, soferii petreceau doua nopti pe saptamana in camion, iar sistemul electronic nu era de o complexitate foarte mare. Astazi, soferii petrec in medie 5 nopti pe saptamana in camion, iar numarul echipamentelor electronice a crescut considerabil. Astazi, o noapte petrecuta in camion solicita aproximativ 50% din capacitatea bateriei”, a explicat Werle.
Pentru a indeplini toate aceste cerinte, Johnson Controls a dezvoltat gama unica Promotive EFB: baterii special proiectate pentru cele mai performante vehicule comerciale grele, care au nevoie de o baterie care poate sustine cicluri repetate de incarcare-descarcare, fara pericolul descarcarii profunde a bateriei.
„Gama Promotive EFB este proiectata sa reziste la un nivel foarte ridicat al vibratiilor si datorita tehnologiei unice si a elementelor de mixare, mentine acceptanta de incarcare la cel mai inalt nivel. Mai mult decat atat, aceasta tehnologie exclusiva asigura puterea de incarcare necesara tuturor echipamentelor electronice de la bord chiar si in perioadele de repaus, lucru care a devenit vital in ultima decada“, a mai precizat Werle. „In comparatie cu bateriile conventionale, bateriile VARTA Promotive EFB au o durata de viata mai mare cu pana la 40%, fapt ce reduce substantial riscul unor opriri, nefunctionalitati sau defectiuni, cauzate de lipsa energiei.”
Pentru ca bateriile de inalta performanta impun si o buna pregatire a personalului de service, VARTA s-a pregatit cu produse si servicii de instruire a service-urilor, pentru a ajuta la prevenirea perioadelor de inactivitate.
Johnson Controls Power Solutions este cel mai mare producator de baterii pentru segmentul auto la nivel mondial, furnizand aproximativ 146 de milioane de baterii anual producatorilor din industria auto, cat si segmentului aftermarket.

Articole similare

Ad