Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Videoconferință Tranzit: Brexit dă bătăi de cap atât exportatorilor, cât și importatorilor. Transportatorii sunt la mijloc.

Joi, 18 februarie, revista Tranzit discută cu reprezentanții Autorității Vamale Române și ai industriei de transport și logistică despre noile obligații vamale introduce de Brexit în schimburile comerciale dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie, în general, și între România și Anglia, în mod special.

Cristina Ionescu (șef serviciu Serviciul Tranzit) și Constantin Trimbez (șef serviciu Serviciul Destinația Marfurilor, Regimuri și Taxe Vamale) vor clarifica modul în care Vama Română s-a pregătit pentru încheierea formalităților vamale pentru mărfurile provenite din Marea Britanie sau din alte țări ale lumii dar sunt expediate din Marea Britanie, precum și ce trebuie să facă agenții economici pentru a primi liberul de vamă cât mai repede.

Cosmin Dincă (Senior Consultant Global Trade Advisory Ernst & Young SRL) va trece în revistă principalele dificultati pe care le-au reclamat firmele care exporta sau importa bunuri din/în Romania pe relatia UK din punct de vedere al formalitatilor vamale/garantii etc., precum si care sunt implicatiile aduse de Brexit in volumele comerciale dintre UE si UK.

Ștefania Nicoară (director general Sty Trans), Mihai Teodorescu (DSV Solutions) și Emil Ion (director general Mainfreight) vor împărtași experiența firmelor pe care le reprezintă în ceea ce privește derularea operațiunilor de transport și a operațiunilor vamale implicate de la începutul anului.

Iar Cătălin Papuc (DSV Solutions) își va oferi perspectiva asupra Brexitului trăită ca rezident al Marii Britanii.

Fiți alături de noi, joi, 18 februarie, între 14:30 și 16:00!

Ne puteți trimite întrebări pentru speakeri în avans sau în timpul videoconferinței. Videoconferința va fi transmisă live pe pagina de FaceBook a revistei Tranzit și pe contul de youtube al Trafic Media, editorul revistei Tranzit.

Articole similare

Ad