Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volumul lucrarilor de constructii, in scadere

Potrivit datelor publicate de INS, in septembrie 2013 volumul lucrarilor de constructii (serie bruta) a scazut fata de august cu 1,1%, scadere evidentiata la lucrarile de constructii noi cu 4,6%. Lucrarile de reparatii capitale si de intretinere si reparatiile curente au crescut cu 5,3, respectiv 4,4%. Pe obiecte de constructii, au avut loc cresteri la cladirile nerezidentiale si la cladirile rezidentiale cu 31,6, respectiv 10,7%, in vreme ce constructiile ingineresti au scazut cu 13,2%.
 

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de con- structii a scazut in septembrie, comparativ cu luna anterioara, cu 6,9%. Astfel, s-au inregistrat scaderi la lucrarile de intretinere si de reparatii curente (-10,5%), la lucrarile de constructii noi (-9,7%) si la lucrarile de reparatii capitale (-2,7%). Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la constructiile ingineresti si la cladirile rezidentiale cu 16,8%, respectiv cu 8,6%, in vreme ce cladirile nerezidentiale au crescut cu 13,1%.
Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, ca serie bruta, volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 1,8%, crestere reflectata la lucrarile de reparatii capitale si la lucrarile de intretinere si reparatii curente, cu 72,4, respectiv cu 17,1%. Lucrarile de constructii noi au scazut cu 11,7%. Pe obiecte de constructii, s-au inregistrat cresteri la cladirile rezidentiale si la cladirile nerezidentiale, cu 15,3, respectiv 14,5%. Constructiile ingineresti …

Articole similare