Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Trucks a livrat camionul cu numarul 20.000 in Romania

Pentru Volvo Trucks Romania, 2018 marcheaza o piatra de hotar. Dupa o serie de activitati dedicate celei de-a 20–a aniversari a producatorului pe piata romaneasca, in 14 decembrie a fost livrat aici si camionul cu numarul 20.000. Acesta este parte a comenzii plasate de Brandon Impex, ce cuprindea un total de patru camioane din editia speciala Volvo FH 25 Year, echipate cu motoare de 540 CP, cabina Globetrotter XL si ambreiaj dublu I-Shift. „Sunt onorat sa fiu parte a acestei etape.
 

Simbolul dezvoltarii Volvo Trucks in Romania este acum integrat flotei mele“, a declarat in Goteborg, in timpul preluarii celor patru camioane, Nicolae Maceanu, proprietarul companiei Brandon Impex, un operator de transport cu o flota de 30 de camioane Volvo, in principal pentru transportul frigorific. „In prezent, toti transportatorii au probleme in a gasi soferi si mai ales in a gasi modalitati de a-i motiva si de a-i pastra pe cei buni. Astazi am observat privirea uimita a soferilor mei cand au vazut camioanele aici, la Centrul de Experienta Volvo Trucks. Cred ca daca acordam atentie acestui aspect, avem sansa de a ne ingriji si de a ne dezvolta soferi buni si de incredere.“
Peter Eriksson, MD Volvo Trucks Romania, este mandru de dezvoltarea cu succes a brandului Volvo in Romania: „Am avut un inceput bun in anii '90, datorita perceptiei pozitive asupra brandului nostru. Calitatea a fost asociata instantaneu produselor suedeze. Deci, am construit pe o fundatie buna si, cu toate dezvoltarile si cresterile pe care le-am avut in Romania in 20 de ani, am convins multi clienti sa ne aleaga, sa ramana sau sa sa revina la noi. Acum, cu vehiculul numarul 20.000 livrat astazi, putem spune ca ne-am atins asteptarile“, a adaugat Peter Eriksson.

Articole similare

Ad