Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Trucks ofera un manual al soferului pentru fiecare sasiu, sub forma de aplicatie pentru mobil sau tableta

Clientii Volvo Trucks primesc de acum un manual al soferului tiparit, corespunzator sasiului achizitionat. Manualul va fi disponibil si in forma digitala cu o functionalitate marita.
"Cu manualul nostru de utilizare digital, cel care il foloseste are oricand acces la toate informatiile actualizate si specifice fiecarui vehicul, chiar si atunci cand nu are conexiune internet. Functiile manualului digital fac orice cautare mult mai simpla.
 

Sunt incluse filme instructive si imagini ce prezinta cum pot fi operate cel mai bine diferitele functii ale camionului," explica Malin Ersman, director de proiect Volvo Trucks.
Acesta poate contribui si la imbunatatirea disponibilitatii camionului. Deoarece inginerii de service pot vedea imediat cum este configurat exact camionul, le este usor sa raspunda mult mai repede intrebarilor clientilor cu privire la toate functiile si cum pot fi ele controlate.
Noul manual digital al soferului de la Volvo Trucks este gratuit, fiind disponibil pentru modele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM si Volvo FMX, cu exceptia camioanelor construite in America de Sud. Noul manual digital este disponibil si pe internet sau ca aplicatie pentru telefoane smart si tablete prin AppStore si Google Play.

Articole similare

Ad