Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Wabco deschide un centru global de testare in Polonia

Furnizorul de sisteme de franare Wabco Holdings Inc. A inaugurat recent un nou Centru global de Testare in Wroclaw, Polonia. Centrul este o extensie a centrului de Cercetare si Dezvoltare al Wabco deschis la finalul anului 2014 in urma unei investitii de 3,3 milioane de dolari.
Facilitatea va permite teste de performanta si rezistenta pentru o serie de solutii, inclusiv Platforma de sisteme de franare modulare – (mBSP), transmisie manuala automatizata (AMT) si compresoare auto, toate imbunatatind siguranta si eficienta vehiculului.

O varietate de camere climatice permite testarea automobilelor si masuratori in intervale extreme de temperatura. La fata locului va fi instalat si un atelier prototip suplimentar pentru tehnologiile de supapa. „Noul centru de test Wroclaw ne va permite sa ne crestem capacitatea de validare a produsului, permitandu-ne sa oferim clientilor nostri o calitate si o valoare mai buna”, a spus dr. Ing. El?bieta Gawin, lider de santier in WABCO Polonia. „Prin extinderea capacitatilor noastre din centrul de Cercetare si Dezvoltare, angajatii nostri vor castiga experiente si competente suplimentare in stapanirea dezvoltarii de produse si sisteme care imbunatatesc siguranta, eficienta si comunicarea vehiculelor grele pe care le vedem zilnic pe drumurile noastre”, a declarat Pawe? Pa?ubi?ski, WABCO Polonia. „Aceasta investitie ne consolideaza si mai mult pozitia ca unul dintre cei mai mari angajatori ai lucratorilor calificati din Regiunea Silezia Inferioara.”

Articole similare

Ad