Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waberer’s primește un ajutor de stat de circa 2,7 milioane de euro

Compania maghiară de transport Waberer’s International va primi o subvenție guvernamentală unică, de 2,7 milioane de euro, pentru a sprijini investiţia de circa 8 milioane de euro în creșterea capacității de depozitare din mai multe locații, arată Budapest Business Journal. Subvenția va finanța 33% din investiție în cadrul unui acord semnat cu Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului din Ungaria.

Waberer’s a declarat că finanțarea, care va genera 230 de locuri noi de muncă, provine dintr-un program guvernamental de sprijinire a investițiilor pentru îmbunătățirea competitivității, lansat în aprilie, în conformitate cu o rezoluție din iunie a Comisiei Europene.

De asemenea, Indotek anunţă că  îşi măreşte cota deţinută la Waberer’s  prin unitatea sa, Trevelin Holding, care a exercitat o opțiune de cumpărare pentru 6,99% din acțiunile companiei de transport și care și-a transferat opțiunile de achiziție pentru un total de 41% din acțiunile Waberer’s.

CEO-ul Waberer’s, Barna Erdélyi, a salutat noua structură a acționariatului companiei. „Cu sprijinul noilor investitori strategici şi financiari vom putea continua proiectul de restructurare a companiei lansat în primăvara lui 2020.”

Articole similare

Ad