AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

WDP are in constructie peste 40.000 mp de spatii industriale

Dezvoltatorul de spatii industriale WDP are in constructie in Romania patru hale industriale, cu o valoare cumulata de 25 de milioane de euro. Suprafata inchiriabila a acestora insumeaza 40.500 m2, potrivit unui raport al companiei.
Cea mai mare investitie vizeaza dezvoltarea unei hale de depozitare la Braila. Aceasta va prezenta o suprafata inchiriabila de aproximativ 16.000 m2 si va presupune o investitie de circa 9 milioane de euro. Finalizarea lucrarilor este prevazuta pentru aceasta toamna, spatiul urmand sa fie inchiriat pe 15 ani furnizorul japonez de componente pentru industria auto Yazaki.
 

In Ramnicu Valcea, dezvoltatorul belgian dezvolta o hala noua pentru Faureica, un alt furnizor pentru industria auto. Hala va dispune de 12.000 m2, urmand sa fie gata in primul timestru din 2016. Valoarea investitiei a fost estimata la 8 milioane de euro.
La Sibiu, WDP construieste o hala logistica de 8.000 m2 pentru Siemens, cladire ce va fi finalizata in trimestrul al doilea al anului viitor. Bugetul proiectului este de aproximativ 5 milioane de euro.
Tot la Sibiu, WDP dezvolta pentru DPD o hala cu spatii de birouri (4.500 m2), la care se adauga o parcare extinsa. Finalizarea este prevazuta pentru al doilea trimestru din 2016, in urma unei investitii de circa 3 milioane de euro.
Anul acesta, dezvoltatorul a mai livrat o hala de 5.000 m2 la Brasov pentru Inter Cars si inca una de 12.000 m2 la Ploiesti, pentru Federal Mogul. Investitia in cele doua obiective a totalizat circa 9 milioane de euro.

Articole similare

Ad