Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WDP, investiții semnificative în România în primele 9 luni

România generează randamente ale investițiilor peste media proiectelor din alte state unde WDP este prezent, se arată în raportul privind rezultatele financiare pentru primele nouă luni din 2021 publicat de companie. Dezvoltatorul belgian a investit anul acesta 15 milioane de euro doar în achiziția de terenuri în România.

Compania belgiană WDP, unul dintre cei mai activi investitori pe piața de spații logistice din România, a publicat astăzi, 20 octombrie, rezultatele financiare pentru primele trei trimestre din 2021, unde a dezvăluit și investițiile viitoare. Potrivit sursei citate, compania continuă investițiile, iar România continuă să fie una dintre piețele cu un randament  peste media altor state unde este prezentă. La Dragomirești (peste 150.000 mp) și Ștefăneștii de Jos (peste 250.000 mp), WDP a investit anul acesta 15 milioane de euro. În plus, compania a mai investit în trimestrul al treilea alți 5 milioane de euro într-un teren de 60.000 mp la Timișoara, lângă fabrica de biciclete Sport Mechanical Workshop, furnizor pentru Decathlon. 

Un alt proiect constă în construcția unei parcări în Ștefăneștii de jos, în apropierea altor proiecte WDP. Investiția de 4 milioane de euro va fi finalizată până la finalul acestui an.

Raportul financiar mai spune că dezvoltatorul a finalizat anul acesta proiecte la Ștefăneștii de Jos, Craiova și Păulești pentru companii precum Decathlon, LPP, Profi, respectiv, Rosti și are în derulare proiecte de 102 milioane euro, în mai multe zone ale țării: Ștefăneștii de Jos, Buzău, Cluj, Roman, Timișoara și Călan, cu termene de finalizare finalul anului sau primul trimestru din 2022.

Articole similare

Ad