Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WebEye Romania are un nou director general

WebEye Romania, membru al WebEye Telematics Group, anunta numirea lui Levente Gall in functia de director general.
Gall il inlocuieste pe Gyula Telegdi, care a fost promovat Global Operation Director, pozitie din care va conduce operatiunile companiei in cele 11tari europene in care WebEye are filiala proprie, anunta compania.
 „Intram intr-o noua etapa, cand echipa din Romania va avea un cuvant important de spus in luarea deciziilor la nivelul grupului.
 

Daca Gyula se va ocupa de dezvoltarea filialelor din Europa, eu voi avea ca prioritati consolidarea afacerii in Romania si intarirea echipei. Voi investi in stimularea angajatilor pentru a fi mai buni profesional si mai dedicati companiei”, a spus Levente Gall. Noul director general lucreaza in companie din 2008, fiind primul reprezentant de vanzari si totodata persoana care a adus primii clienti – Rozotti, Proges – pentru WebEye Romania. Au urmat treptat contracte importante cu jucatori mari din transporturi precum International Transporte Popovici, Transcom, Fornetti si Edy Spedition, firma care la vremea semnarii contractului cu WebEye avea o flota de peste 1000 de camioane.
Afacerile WebEye Romania au avut un boom in perioada 2012 – 2016, pe fondul dezvoltarii serviciilor si al extinderii echipei. Afacerile au mers bine si la nivelul grupului, care a semnat recent un contract de 1,3 milioane de euro cu Waberer’s. In 2016, WebEye Romania a avut o cifra de afaceri de 3,2 milioane de euro, iar afacerile WebEye Telematics Group au fost de peste 27,7 milioane de euro.

Articole similare

Ad