Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Webinar Busworld: Revenirea industriei turistice – transportul cu autocarul!

Busworld reia seria webinarilor pe 5 august, orele 15:00 CEST, cu dezbaterea „Revenirea industriei turistice – transportul cu autocarul!. Strategii digitale si de succes”.
Pentru a aduce pasagerii inapoi la bordul autocarelor, industria de profil trebuie sa le recastige increderea. Instrumentele digitale pot ajuta pasagerii in calatoria lor si pot reprezenta o unealta utila in procesul de revenire: cu cat mai usoara va fi rezervarea calatoriei, cu atat mai repede va veni decizia de achizitie din partea clientilor. 5 vorbitori de prestigiu din Germania, Marea Britanie si Mexic vor discuta despre digitalizarea rutelor, repornirea afacerilor de transport, implementarea politicii tarifare dinamice si importanta tehnologiei in depasirea pandemiei.
Webinarul se adreseaza operatorilor de transport, asociatiilor patronale, furnizorilor de platforme si solutii digitale, precum si tuturor celor interesati de digitalizarea industriei de transport pasageri. Participarea este gratuita, insa necesita inregistrare prealabila pe https://us02web.zoom.us/webinar/register/5015954127255/WN_Osfgr8RCS0SAgsL8fF-Cng.

Articole similare

Ad