Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wegmann Automotive se bazează pe sistemele automatizate Jungheinrich

Jungheinrich construieşte un nou centru logistic pentru Wegmann Automotive, în Veitshöchheim, lângă Würzburg (Germania). Proiectul este planificat să se finalizeze până la finalul anului viitor. Wegmann Automotive este lider în producţia de greutăți de echilibrare și bucșe de baterii pentru construcţia de automobile. Compania este furnizor exclusiv pentru Formula 1 și, în plus, colaborează cu toți producătorii importanţi de automobile.

Noul centru logistic este conceput pentru a utiliza sisteme de depozitare automate, care sporesc performanța de manipulare, graţie timpilor de operare rapizi. În plus, utilizarea spațiului va fi maximizată, iar ratele de eroare, scăzute.

Jungheinrich va instala o soluție completă, care include planificarea detaliată a proceselor, construcţia depozitului şi tehnologie automată de transportori de paleţi. Macaralele de la MIAS – filială Jungheinrich – vor permite stocarea automată a tuturor reperelor din depozit, iar vehiculele cu ghidaj automat, navigate prin tehnologie laser şi conectate la benzi de control de-a lungul culoarelor depozitului, vor primi informaţii prin intermediul interfeței logistice Jungheinrich.

Această interfață conectează echipamentele Jungheinrich direct cu sistemul SAP EWM al Wegmann Automotive. La fel, pentru a face eficientă preluarea pieselor mici, suporturile și tăvile de ridicare vor fi conectate, de asemenea, la sistemul SAP EWM. Acest lucru va asigura transparența optimă a proceselor de lucru.

După finalizare, noul centru logistic al Wegmann Automotive va procesa mărfurile interne și externe primite, depozitarea, preluarea comenzilor și expedierea acestora. Contractul de furnizare include un pachet de service și întreținere Jungheinrich și piese de schimb originale pentru toate echipamentele.

Articole similare

Ad