Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WFS se alătură „Digital Green Lane” din Brucargo pentru eliminarea orelor de așteptare a camionelor pe aeroportul Bruxelles

WFS colaborează cu aeroportul din Bruxelles și comunitatea Air Cargo Belgia pentru a ajuta la eliminarea timpilor de așteptare pentru serviciile internaționale de transport rutier în cadrul celei mai recente inițiative de sprijinire a „Digital Green Lane” a Brucargo.

În urmă cu 2 ani, WFS a fost unul dintre primii manipulatori de mărfuri care s-a înscris la aplicația de rezervare a slot-urilor Brucargo, care permite furnizorilor locali de expediții și transport să solicite un interval de timp unic sau recurent pentru livrarea sau colectarea exporturilor și importurilor de mărfuri aeriene. WFS primește acum aproximativ 2.000 de solicitări de slot-uri pe lună de la companii care utilizează aplicația web centralizată.

Cea mai recentă fază a proiectului Brucloud – dezvoltat de Air Cargo Belgium, furnizorul tehnologiei Nallian, aeroportul din Bruxelles și părțile interesate din comunitatea aeriană – este de a testa o nouă aplicație de gestionare a furnizorilor rutieri pentru a îmbunătăți, din punct de vedere digital, eficiența interfeței dintre operatorii de transport și furnizorii de servicii de manipulare. Patru furnizori de transport participă la acest proiect pilot: H.Essers, Jan de Rijk, Ninatrans și Wallenborn.

Aplicația permite rezervarea automată a sloturilor pentru livrări și colectări de mărfuri de către operatorii de servicii de transport rutier, care se pot schimba în timp, în funcție de ora estimată de sosire (ETA) trimisă de șoferul camionului. Odată înregistrată, aplicația urmărește progresul vehiculului și oferă șoferului un interval de timp actualizat înainte de a ajunge la terminalul de marfă. Pe lângă simplificarea procesului de comunicații, aplicația își propune să se asigure că șoferii și camioanele beneficiază de un serviciu mai bun și prioritar prin eliminarea timpilor de așteptare care pot apărea atunci când vehiculele ajung la un terminal de marfă și sunt procesate în ordine cu alte camioane.

Pentru WFS, această dezvoltare oferă oportunitatea de a obține o perspectivă în timp real asupra fluxurilor de lucru prevăzute, ceea ce îi permite să optimizeze planificarea personalului pentru a asigura o manipulare rapidă, în timp util, sigură a transporturilor de marfă efectuate la bordul aeronavelor clienților companiei către și de la Bruxelles.

„WFS dorește să participe și să susțină soluții digitale care îmbunătățesc experiența clienților și eficiența generală a operațiunilor noastre. Brucloud face deja o diferență semnificativă în modul în care comunitatea aeriană de expeditori din Bruxelles lucrează împreună și oferă o soluție benefică pentru toate părțile interesate. Sunt încrezător că vom vedea rezultate foarte încurajatoare din aplicația-pilot de gestionare a alimentatorului rutier, deoarece abordează unele dintre provocările cheie cu care se confruntă companiile de transport și manipulare a mărfurilor; intervalele de timp și planificarea nu sunt întotdeauna previzibile din cauza condițiilor de trafic. Ne bazăm foarte mult pe schimbul manual de informații, iar barierele lingvistice pot însemna o lipsă de comunicare clară cu șoferii de camioane. Această nouă aplicație abordează o altă etapă cheie în procesul „Digital Green Lane” și are potențialul de a beneficia întreaga comunitate a aeroportului din Bruxelles, odată ce finalizăm această etapă de încercare ”, a declarat Koen Gouweloose, director general, Belgia, la WFS.

Aplicația este cea mai recentă soluție digitală dezvoltată de comunitatea de expeditori a aeroportului din Bruxelles pentru a aborda provocările legate de fragmentarea industriei pentru transportul mărfurilor de la producător la consumator și ineficiențele rezultate din lipsa de vizibilitate a procesului de la un capăt la altul. Sprijinit de companiile aeriene, GSSA, manipulatori, expeditori, transportatorii și altele, BRUcloud este o platformă deschisă de partajare a datelor cu mai multe aplicații care permit comunității expeditorilor a aeroportului din Bruxelles să acționeze ca o rețea integrată.

David Bellon, președintele Air Cargo Belgium, a comentat: „Un nou pas a fost luat în digitalizarea comunității noastre de transport aerian de mărfuri de pe aeroportul din Bruxelles. Air Cargo Belgium așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu WFS și clienții săi pentru a implementa procesele de culoare verzi și pentru a îmbunătăți eficiența și calitatea tuturor părților interesate din comunitate.”

WFS a deschis un nou terminal de marfă cu capacitate de 250.000 t pe aeroportul din Bruxelles în ianuarie, care folosește deja noi tehnologii și procese digitale pentru a îmbunătăți eficiența manipulării camioanelor. Șoferii de camioane care sosesc la clădire sunt întâmpinați în puncte de recepție cu autoservire, permițându-le să rămână în vehiculele lor, înainte de a fi repartizați imediat la una dintre cele 40 de porți de marfă ale terminalului.

Articole similare

Ad