Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wim Bosman Romania si-a crescut cifra de afaceri cu 20%

Wim Bosman Romania a anuntat o cifra de afaceri de 8 milioane euro pentru finalul primelor 3 trimestre ale anului, cu 20% mai mare fata de aceeasi perioada din 2012.
Anul acesta, compania a deschis si o noua linie de grupaj international, pe ruta Polonia – Romania. Cu plecari bisaptamanale din si catre cele doua hub-uri, Katowice si Cluj, Wim Bosman reuseste sa completeze liniile de grupaj existente deja, din Olanda, Belgia, Italia, Franta si Marea Britanie.
 

Pana la finalul anului, compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 10 milioane euro.
Aceasta ofera servicii complete de logistica clientului Samsung in Romania, cu care a continuat colaborarea in iunie in urma castigarii licitatiei la care au mai participat alti 10 furnizori de solutii logistice. Wim Bosman va asigura Samsung servicii complete de logistica in valoare de circa 1,5 milioane euro anual.
Compania va interveni pe parcursul intregului flux de operatiuni logistice pentru produse albe Samsung pentru pietele din Romania si Bulgaria, de la transportul containerizat pe ruta Constanta – Ploiesti, la indeplinirea formalitatilor vamale, depozitare, gestiunea stocului dar si servicii cu valoare adaugata – etichetare, reambalare si distributia catre clientii finali Samsung. „Wim Bosman are deja o istorie de trei ani cu Samsung, timp in care am demonstrat ca flexibilitatea, increderea, adaptabilitatea si calitatea sunt ingredientele cele mai bune pentru un client care pune performanta pe primul loc. Consideram ca serviciile de o calitate ireprosabila furnizate de-a lungul colaborarii anterioare, dar si efortul sustinut de a optimiza costurile clientului au condus la castigarea licitatiei si inceperea unei noi perioade de parteneriat Wim Bosman – Samsung”, a declarat Emil Ion, Managing Director Wim Bosman Romania.
Wim Bosman si-a extins si parteneriatul cu CHEP, cu peste 350 de milioane de paleti si containere in uz in lanturile de aprovizionare zilnice ale clientilor. Cele doua companii vor lansa la inceputul anului 2014 primul Centru de Inspectii si Reparatii din Romania, dupa realizarea unei investitii de peste 100.000 euro in doua posturi de inspectie semiautomata si patru posturi de reparatii complet utilate.

Articole similare

Ad