Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Wizz Air suspenda operatiunile din Timisoara, Craiova si Sibiu

Operatorul aerian Wizz Air a anuntat ca incepand de astazi, 25 martie, va suspenda toate operatiunile de la bazele din Timisoara, Craiova si Sibiu pana la 1 mai, ca urmare a restrictiilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii COVID-19.
 
Toate celelalte operatiuni din Romania (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava, Constanta, Tirgu Mures si Satu Mare) raman active, dar cu restrictiile impuse de diferitele tari catre care Wizz Air opereaza de pe aeroporturile respective, arata compania aeriana.
 
Astfel, pasagerii cu rezervari afectate de suspendarea zborurilor vor fi informati automat prin e-mail daca au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil. Clientii vor primi automat in contul de client WIZZ 120% din valoarea achitata pentru calatorie, suma care poate fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru achizitia de produse si servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – si vor fi informati despre pasii necesari pentru un transfer bancar sau transferul catre un card bancar printr-un e-mail separat. In acest caz, clientii vor putea primi doar 100% din suma achitata initial. Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism – inclusiv agentiile de turism online – trebuie sa ia legatura cu agentia de unde si-au cumparat biletele.

Articole similare

Ad