Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Wizz Air suspenda rutele catre Franta si Germania

Rutele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie, arata Wizz Air intr-un comunicat remis catre Tranzit.
 
Masurile sunt cauzate de prelungirea restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane pe toate zborurile din Romania catre aceste tari, in cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19. Pasagerii cu rezervari afectate de suspendarea zborurilor vor fi informati automat prin e-mail daca au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil. Clientii vor primi automat in contul de client WIZZ 120% din valoarea achitata pentru calatorie, suma care poate fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru achizitia de produse si servicii Wizz Air.
 
Compania mentioneaza ca pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – si vor fi informati despre pasii necesari pentru un transfer bancar sau transferul catre un card bancar printr-un e-mail separat. In acest caz, clientii vor putea primi doar 100% din suma achitata initial. Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism – inclusiv agentiile de turism online – trebuie sa ia legatura cu agentia de unde si-au cumparat biletele. Wizz Air precizeaza ca isi cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restrictii de calatorie clientilor si ii asigura ca siguranta si binele pasagerilor si ale echipajului raman principalele prioritati ale companiei. Wizz Air opereaza o flota de 121 de aeronave Airbus A320 si A321, una dintre cele mai tinere flote din lume si ofera mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 154 de destinatii din 45 de tari.

Articole similare

Ad