Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

World of Hand Tools închiriază un depozit în P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks extinde comunitatea P3 Bucharest A1 prin semnarea unui nou contract de închiriere cu World of Hand Tools, parte a holdingului internațional ToolsWorld. Tranzacția presupune 5.850 de metri pătrați de spații logistice și spații de birouri și fost intermediată de JLL România.

„În ultimii doi ani un număr de 12 clienți noi s-au alăturat parcului nostru logistic și suntem încântați să extindem comunitatea P3 cu încă un partener puternic precum World of Hand Tools. Le mulțumim că au ales P3 Bucharest A1 ca centru principal pentru operațiunilor lor de distribuție din România. Segmentul de scule și unelte a crescut mult în ultima perioadă, având ca bază apetitului românilor pentru activitățile de tip DIY.” –  Sînziana Pardhan, managing director P3 în România.

„Acum patru ani, în 2016, grupul World of Hand Tools S.R.L. semna primele contracte cu marile lanțuri de retail prezente pe piața din România. Un an mai târziu, în 2017, deschideam primul birou de vânzări aici. Astăzi, la aproximativ patru ani de la primul contact cu piața locală, produsele noastre pot fi găsite în 1500 locații din țară. Ne-am dezvoltat foarte mult  la nivel național pe cele trei canale de vânzări IKA, clasic retail și, desigur, cel de vânzări online, în ultimii doi ani. Decizia de a pune bazele unui nou centru de distribuție în România este pasul firesc pentru consolidarea poziției noastre în regiune, iar amplasamentul privilegiat, calitatea spațiilor și facilitățile pe care P3 Bucharest A1 le oferă, nu fac decât să reconfirme că am făcut alegerea corectă.” – Octavian Siman, managing director World of Hand Tools.

„Această tranzacție este rodul muncii în echipă cu World of Hand Tools, pentru a identifica cea mai bună soluție pentru dezvoltarea afacerii în România. Încrederea pe care clientul nostru ne-a acordat-o în acest proces vine ca urmare a unei bune colaborări pe care am avut-o în ultimii 4 ani. Ne bucurăm să contribuim încă o dată la performanța foarte bună pe care piața logistică și industrială din România a înregistrat-o în acest an.” – Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania.

Articole similare

Ad