Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Yokohama isi continua expansiunea globala

Autonet Import este unic importator al anvelopelor de calitate premium pentru vehicule comerciale Yokohama. Producatorul japonez isi continua campania de dezvoltare pe piata europeana, dar si globala.

Producatorul japonez de anvelope Yokohama isi continua planul de expansiune globala dezvoltat pentru centenarul programat in 2017 prin campania prin care isi propune sa ofere produse benefice societatii, in toate colturile lumii.
 

In cadrul participarii la cea dea 85-a editie a Salonului Auto de la Geneva, care este unul dintre principalele evenimente pentru Yokohama in prezentarea noilor sale produse pe piata europeana, compania japoneza s-a folosit de aceasta oportunitate si pentru a explica mai pe larg originile care stau la baza traditiei sale, dar si directiile pe care le va aborda in viitor. Astfel, la Geneva, Yokohama a pregatit un istoric grafic al companiei care a fost foarte apreciat de catre vizitatorii standului sau.
Gama de imagini a fost foarte variata, trecand prin mai multe perioade, de la infiintarea companiei in orasul japonez Yokohama, pana la ilustrarea eforturilor continue de a inova si a dezvolta noi tehnologii, dar si a diferitelor momente importante din viata companiei si a implicarii sale in lumea sporturilor cu motor de cel mai inalt nivel. Un rol proeminent in prezentarea Yokohama a revenit si angajamentului luat fata de protejarea mediului inconjurator si eforturilor de a oferi produse de inalta calitate in domeniul auto, marin, aerospatial, dar si cel al golfului.

Articole similare

Ad