Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Zece ani de colaborare TIP Trailer si Goodyear

TIP Trailer Services a extins pana in 2016 contractul incheiat cu Goodyear pentru furnizarea de anvelope, iar in acel an cele doua companii vor sarbatori 10 ani de activitate impreuna.
TIP Trailer Services, care detine peste 50.000 de vehicule, este una din companiile de top din Europa furnizoare de servicii pentru echipamente, specializata in leasingul si inchirierea de remorci, tancuri pentru transport si alte echipamente.
Contractul, care acopera activitatile de furnizare, service si management pentru anvelope pentru TIP Trailer Services a inceput in 2006, compania avand acum peste 50.000 de vehicule.
 

Printre anvelopele furnizate se numara atat marca Goodyear cat si Dunlop precum si variantele lor resapate TreadMax si NextTread. Principalele dimensiuni utilizate de TIP Trailer Services sunt 385/65R22.5, 385/55R22.5 si 435/50R19.5, precum si recent introdusa dimensiune din gama de anvelope pentru un consum redus de carburant Goodyear FUELMAX T 435/50R19.5, care a obtinut ratingurile A si C la eficienta consumului de carburant si respectiv la aderenta pe carosabil umed, conform etichetei UE pentru anvelope.
Pe partea de management al anvelopelor, Tip Trailer foloseste Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS), program de management pe baza de internet accesibil ambelor parti.

Articole similare

Ad