Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ziua Copilului la eMAG: „Piața de jucării va crește cu două cifre procentuale anul acesta“

Vânzările de jucării eMAG din primul trimestru din 2021 sunt cu peste 20% mai mari raportat la perioada similară de anul trecut, iar față de 2019 s-au dublat, arată compania într-un răspuns către Tranzit. Pentru cumpărăturile dedicate zilei de 1 iunie, compania estimează volume mai mari față de cele din 2020, atunci când a înregistrat vânzări de două ori mai mari comparativ cu 2019.

Stocul de jocuri și jucării pentru 1 iunie, când se serbează Ziua Copilului, este pregătit cu cel puțin două luni în avans. Din căutările clienților, vedem deja interes crescut pentru seturile lego, puzzle, dar și jucării de exterior precum tobogane sau piscine, căsuțe sau mașini electrice, biciclete și trotinete. De asemenea, ne așteptăm ca și vânzările de carte pentru copii să crească, vedem acest lucru și din căutările clienților și pregătim și noi oferte speciale pentru această ocazie“, afirmă Alexandru Niculescu, Vicepreședinte Operațiuni eMAG.

Cele mai căutate jucării

Piața de jucării din România va crește anul acesta cu două cifre procentuale, estimează oficialul eMAG, care se așteaptă la creșteri mai accentuate pe categoria de jocuri și puzzle, în special jocurile și jucăriile educative, sau seturile de construcție. De altfel, acestea au fost anul trecut și cele mai căutate de clienți – creșterea cererii pentru seturile de construcție fiind de trei ori față de perioada similară din 2019, în timp ce jocurile și seturile puzzle au înregistrat o creștere de 1,5 ori față de anul anterior. „Pentru 2021 ne propunem să creștem peste nivelul pieței“, spune Alexandru Niculescu.

Referitor la modalitatea de livrare a jucăriilor, cea mai cerută este livrarea la domiciliu, urmată de ridicarea coletului din  easybox și de livrarea din showroom-urile companiei. Pentru produsele cu volumetrie mai mică, metoda de livrare preferată este la easybox. Jucăriile se numără printre produsele cu o rată foarte mică de retur.

Fără taxe suplimentare de livrare pentru clienții Genius

În depozitul eMAG, categoria dedicată jucăriilor ocupă aproximativ 4.500 mp, iar partea de manipulare nu este diferită față de cea standard, după cum mai explică oficialul companiei. De asemenea, jucăriile outdoor, așa cum sunt toboganele, trambulinele, mașinile electrice sau căsuțele pentru copii, sunt stocate tot în depozitele companiei, iar pentru clienții care au apelat la serviciul Genius o foarte mare parte dintre ele nu necesită taxe suplimentare de livrare, mai punctează Vicepreședintele de Operațiuni al eMAG.

Articole similare

Ad