Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ziua judecății: Mâine, 29 septembrie, transportatorii debarcă în Piața Victoriei

Camioanele au început deja să curgă către București din toate orașele țării, pentru a fi pregătite mâine să ajungă în Piața Victoriei. Vehiculele grele vor intra la protestul din Piața Victoriei prin patru puncte de acces, în intervalul 06:00 – 09:00.

Cele patru puncte prin care se va face intrarea în București spre Piața Victoriei sunt următoarele:

A1 – în dreptul liceului industrial Auto nr. 8, pe banda 1 de circulație

A2 – pe Bdul Theodor Pallady, în dreptul Policolor

DN1 – la Fântâna Miorița

DN2 – Șoseaua Colentina, în dreptul parcului Plumbuita, pe banda de circulație

După ora 9:00 toti participanții vor putea ajunge la protest numai prin DN1

Toți participanții care sosesc cu vehicule trebuie sa aibă în parbriz o pancartă cu mesajul PROTEST DIURNĂ – click aici pentru a descărca mesajul în format pdf.

Protestul va avea loc între orele 09:00 – 15:00.

UNTRR a anunțat că a produs 170 de materiale pentru protest (bannere de pus în camion, bannere din pânză de legat pe camion și pancarte), ce vor fi distribuite la fața locului. Totodată, în piața Victoriei o să fie prezentă o dubă semnalizată cu logo-ul UNTRR unde protestatarii vor putea găsi și alte materiale logistice.

De asemenea, și celelalte asociații patronale din zona de vest a țării (APTE2002), centru (Apulum Alba Iulia), nordul țării (ATM Bucovina) și București (FORT, COTAR, ARTRI) pot pune la dispozitia celor care doresc să se alăture protestului materiale de semnalizare a mișcării de protest.

Protestul are loc pe fondul unei incidențe de a cazurilor de COVID-19 în București de 4,95/1000 locuitori în ultimele 14 zile. Astfel, de la 500 de persoane cât a fost aprobarea inițială, potrivit Hotărârii nr. 70 din 16.09.2021, art. 1, pct. G, organizarea de mitinguri și demonstrații poate fi realizată cu participarea unui număr de maximum 100 de  persoane.

Pentru că deja spre București au plecat mai multi protestatari decât numărul acceptat de noile norme cu privire la adunările publice, este posibil ca mâine să se organizeze mai multe proteste spontane în București și în jurul Capitalei. De asemenea, mai multe proteste spontane ar putea fi organizate și în alte orașe ale țării.

Articole similare

Ad