Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

17 companii romanesti au pus bazele programului #VreauOnline, care ajuta magazinele fizice sa se relanseze prin vanzari online

Pentru a facilita tranzitia in mediul online a magazinelor fizice afectate de pandemia de coronavirus, 17 companii de top cu experienta in servicii pentru comertul online au pus bazele initiativei #VreauOnline, un program care ofera training gratuit si servicii specializate de transformare digitala. In cadrul programului, comerciantii primesc sprijin si reduceri la pachet pentru servicii precum: crearea unui magazin digital, promovare prin marketing digital, procesare automatizata de comenzi, impachetare si livrare de colete, plata cu cardul, facturare si toate serviciile adiacente de eCommerce.

Printre membrii aliantei #VreauOnline se numara: Blugento, Frisbo, FAN Courier, Banca Transilvania, Retargeting.biz, SMSO, TargetWeb, Newsman, MOCAPP, Zea, Canopy, Eliade Rotariu, Pluriva, SmartBill, Vivre, Total PR, Salesfox. Scopul aliantei este de a pregati comerciantii pentru vanzarile online. „eCommerce-ul creste deja de mult timp, motiv pentru care am si adunat specialistii in domeniu, insa provocarea cauzata de coronavirus vine cu noi oportunitati: cresterea cererii consumatorilor de a cumpara online. Magazinele au nevoie sa se adapteze rapid prin lansarea unui shop online, promovarea prin marketing digital, administrarea in siguranta a stocului si procesarea de comenzi dupa norme noi, sa livreze rapid si economic si sa-si automatizeze toate procesele, de la facturare si urmarire a coletelor pana la administrarea retururilor, protejandu-si in acelasi timp personalul si afacerea”, explica Sandu Babasan, fondator Blugento, in numele aliantei #VindemOnline.
 
Bogdan Colceriu, fondatorul Frisbo, a explicat ca, desi automatizarea comenzilor se face de ani de zile, acum va trebui mai mult ca oricand integrat comertul cu toate uneltele digitale disponibile. „Prin alianta #VreauOnline am reusit pentru prima data sa oferim toate serviciile intr-un pachet unic pentru comercianti. Fiecare dintre partenerii nostri au acceptat sa ofere promotii masive la produsul comun pe care-l oferim, pentru a fi cat mai usor pentru magazinele fizice sa faca tranzitia spre o activitate de vanzari pe Internet”.
 
Reprezentantii initiativei #VreauOnline anunta primele doua workshop-uri gratuite programate pentru aprilie, transmise live prin website-ul aliantei https://vreau.online/. Iar proprietarii magazinelor fizice care vor sa invete despre cum sa-si lanseze propriile afaceri eCommerce pot sa se inscrie gratuit la workshop-uri si sa beneficieze automat de promotii pe https://vreau.online/.

Articole similare

Ad