Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

17 produse si sisteme intralogistice nominalizate la IFOY Awards 2020

Juriul International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY) anunta finalistii celei de-a opta editii IFOY Award. Este vorba despre 17 produse si sisteme intralogistice, dezvoltate de 16 furnizori de profil. Competitia, care nu se mai axeaza de mult doar pe stivuitoare, include o gama larga de echipamente de depozit, solutii personalizate pentru nevoile de manipulare ale clientilor, roboti si sisteme automate, drone si aplicatii software. Alaturi de furnizori binecunoscuti, precum Bosch Rexroth, Combilift, Crown, Easy Mile, Geek+, Hyster, Jungheinrich, ProGlove, Raymond, Sany Europe, Still si Toyota Material Handling, intre candidatii din acest an se numara si companii aflate la inceput de drum – cellumation, doks.inoovation, ForkOn si Wiferion.

Toti finalistii vor participa la IFOY Test Days, evenimentul ce va avea parte la Hannover Messe, intre 6 si 13 februarie a.c. In cadrul acestuia, membrii juriului IFOY (din Europa, Australia, Brazilia si Rusia), impreuna cu specialistii acreditati de la universitatile tehnice din Dresda si München, vor testa toate produsele si sistemele inscrise in competitie si vor face evaluarea performantelor acestora, precum si impactul lor in industrie. Cei 27 de membrii ai juriului vor evalua, printre altele, valoarea inovativa a produselor si solutiilor propuse, design-ul, ergonomia, manevrabilitatea, siguranta, impactul in piata si beneficiile pentru utilizator (eficienta economica si sustenabilitatea). De mentionat ca, pentru prima data, un jurnalist din China s-a alaturat juriului IFOY.
Trofeele IFOY Award vor fi decernate pe 20 aprilie a.c.,in cadrul ceremoniei festive care va avea loc la Hannover Messe, in prezenta a peste 500 de invitati din toata lumea, inclusiv specialisti din logistica, transport si intralogistica.
Finalistii IFOY Award 2020 pe categorii:
Stivuitoare cu contragreutate: Hyster J60XNL si Still RX 60
Vehicule Speciale: Combilift Combi CBE4 si Sany Europe SRCS45H9
Echipamente de depozit ce opereaza la inaltime: Crown ESR1000 si Jungheinrich ERC 216zi
Echipamente de depozit de opereaza la sol: Combilift CombiCS, Raymond Courier 3030 si Toyota Material Handling BT levio
AGV/Roboti: EasyMile TrackEasy si Geek+ Robot Shuttle System C200
Soft-uri intralogistice: Bosch Rexroth Laser Localization Software si ProGlove Cloud
Start-up of the Year: cellumation celleveyor, doks.innovation invertAIRy, ForkOn Fleet Management System si Wiferion etaLink 3000.

Articole similare

Ad