Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

17 produse şi soluţii inovatoare îşi vor disputa trofeele IFOY Award 2021

Competiţia celor mai bune echipamente şi sisteme intralogistice – IFOY Award – va fi disputată anul acesta de 14 furnizori de top din industrie, care au ajuns în etapa finală cu 17 produse şi soluţii intralogistice. Acestea au fost selectate de către juriul de specialitate dintr-un număr mult mai mare de aplicaţii, înscrise de 36 de companii de profil.

„Anul aceasta, juriul s-a orientat către stivuitoare şi echipamente de depozitare de top, care pot reprezenta soluţii viabile chiar în viitorul apropiat, cu focus pe tehnologie, automatizare şi soluţii complete. Etapa finală de testare şi evaluare va fi, aşadar, foarte interesantă”, a declarat Anita Würmser, preşedintele juriului IFOY. Între finalişti se numără vehicule cu ghidaj automat (AGV), roboţi, vehicule speciale, sisteme şi softuri pentru depozitare, dezvoltate de companii precum Cargotec Engineering, arculus, Hai Robotics, Hänel, H+E Produktentwicklung, HHLA Sky, IDEALworks (subsidiara BMW), Interroll Group, NIMMSTA, Oppidum Tic, Still, Synaos, Volume Lagersysteme şi Waku Robotics.

Toţi finaliştii vor trece prin auditul IFOY, structurat pe trei etape în cadrul Zilelor de Testare IFOY, care se vor desfăşura în perioada 22-26 martie 2021, la centrul de expoziţii Messe Dortmund, din Germania.

În cadrul testelor IFOY, specialiştii folosesc o procedură standardizată prin care concurenţii sunt departajaţi pe baza unor criterii clare. Printre altele, se analizează caracterul inovator al fiecărui produs/soluţie prezentată, sub coordonarea echipei de specialişti de la Institutul Fraunhofer de Logistică din Dortmund (IML) şi de la Universitatea Politehnică din München. De asemenea, membrii juriului – ziarişti reprezentând publicaţii de top din domeniul logisticii din Europa, Australia, Brazilia, China, India, Rusia şi Africa de Sud – vor avea posibilitatea să testeze ei înşişi produsele şi sistemele nominalizate. Vor fi avute în vedere – pe lângă gradul de inovare – tehnologia, design-ul, siguranţa, ergonomia şi manevrabilitatea echipamentelor, beneficiile pentru client, sustenabilitatea şi costul de operare pe întreaga durată de viaţă.

Foarte important! Finaliştii nu sunt comparaţi între ei, ci cu produsele şi soluţiile concurente existente în piaţă. „Doar cei care îşi depăşesc competitorii direcţi în materie de inovaţie şi performanţe tehnice au o şansă să câştige”, a subliniat Würmser.

Experţi din sectorul logistic vor avea ocazia să participe la Zilele de Testare IFOY pe 25 şi 26 martie 2021, să testeze echipamentele şi să discute cu specialiştii care le-au dezvoltat. Produsele şi soluţiile nominalizate în anii trecuţi vor fi, de asemenea, expuse în aceeaşi locaţie.

Prestigioasele trofee IFOY Award 2021 vor fi decernate în cadrul unei ceremonii speciale, organizată în parteneriat cu LOGISTIK.Kurier şi Camera de Comerţ Austriacă. Aceasta va avea loc pe 21 mai a.c., la castelul Hofburg, din Viena (Austria), şi va fi urmărită de câteva sute de invitaţi din toată lumea.

Articole similare

Ad