Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement

25 de ani de productie in Belgia si noi solutii tehnice deosebite

Pentru a aniversa 25 de ani de prezenta la locatia din parcul industrial Büllingen, din estul Belgiei, Faymonville a organizat acolo, intre 15 si 27 aprilie, evenimentul Demo Days, in care si-a prezentat noile tehnologii. Si, tot de curand, producatorul de solutii de transport agabaritic a anuntat extinderea gamei MAX Trailer cu modelul MAX 300.

Cu ocazia Demo Days, vedeta a fost modelul Powermax G-SL-6 APMC 12×6, un concept unic bazat pe Faymonville Modulmax, care poate fi operat in cadrul trailerului, cu propulsie auxiliara sau cu autopropulsie, cu accent insa pe modul cu propulsie auxiliara.
 

La apropierea unei rampe sau cand se merge pe suprafete inclinate, modul Assist specific acestui model ofera tractiune suplimentara si permite reducerea numarului de unitati tractoare pentru transporturi de peste 200 t greutate totala.
Dar la Demo Days clientii au putut vedea si noutati, una dintre ele fiind APMC, care era pana de curand compatibil doar cu Modulmax S-ST, dar acum este disponibil si ca o componenta a platformei Modulmax G-SL, raspunzand astfel unui interes deosebit al clientilor …

Articole similare