Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

5 minibusuri electrice Karsan Jest vor opera pe Linia Verde din Sibiu

Anadolu Automobil Rom, importatorul Karsan in Romania, a livrat 5 minibusuri electrice Jest catre Primaria Sibiu. Vehiculele au intrat in flota operatorului public Tursib, care le va utiliza pe Linia Verde din centrul istoric al orasului.

“Am fost plăcut impresionată de livrarea minibuzelor înainte de termenul contractual, astfel ca putem să le punem în circulație mai repede decât prevăzut, în luna august. Până atunci, societatea de transport public se va ocupa de înmatricularea lor și pregătirea pentru circulația pe traseu. De asemenea, vom supune aprobării Consiliului Local traseul, stațiile și frecvența de circulație pe această linie. Sibienii, dar și turiștii, vor avea astfel din august o alternativă ecologică la transportul cu mașina personală în zona centrală și sper să utilizeze cât mai mult aceste microbuze pentru a degreva centrul istoric de mașinile parcate”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Cele 5 minibuze electrice, avand o capacitate totala de 24 de locuri, sunt echipate cu motoare electrice BMW si au o autonomie de 160 km. Vehiculele sunt dotate cu computer de bord, ecrane de informare în interior și camere video la interior și exterior, WiFi, sisteme de climatizare si rampe pentru accesul persoanelor cu handicap.

Articole similare

Ad