Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Timișoara începe construcția unui pasaj feroviar pentru mobilitatea orașului

Lucrările la pasajul Solventul au atins cea mai complexă etapă a șantierului, ceea ce implică subtraversarea a zece linii de cale ferată, fără a afecta circulația trenurilor, a comunicat Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, pe rețelele sale de socializare.

Proiectul începe construcția structurii care va susține pasajul. Acesta va include o linie de tramvai, patru benzi de circulație, piste de bicicletă și trotuare. Lucrarea de la pasajul Solventul este considerată crucială deoarece va avea un impact semnificativ asupra mobilității și conectivității urbane în Timișoara, oferind soluții pentru toate mijloacele de transport. Realizarea pasajului este o conexiune mult așteptată de timișoreni și în sfârșit devine realitate.

De asemenea, pasajul Solventul va revoluționa conexiunile între zona Ronaț – Mehala – Bogdăneștilor și restul orașului Timișoara.

Timișoara se dezvoltă cartier cu cartier, subliniind o direcție fermă către modernizare și progres continuu. Primarul Fritz a subliniat că viziunea de dezvoltare urbană este esențială pentru menținerea orașului într-o formă modernă și ar trebuie să fie continuată și după 9 iunie.

Articole similare

Ad