Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inspecție vamală majoră pe autostrada 72 din Germania

Pe 16 mai, între orele 14:00 și 18:00, unitatea de control financiar vamal pentru muncă ilegală a efectuat o inspecție majoră în zona de odihnă Großzöbern (PWC) de pe autostrada 72, în direcția Chemnitz. Vama a fost sprijinită de echipa de inspecție a vehiculelor grele de marfă de la secția de poliție rutieră din Reichenbach, de poliția din Zwickau și de poliția federală din Plauen. În total, inspecțiile au fost efectuate de 46 de ofițeri.

Controalele s-au concentrat asupra industriei de transport rutier, de transport și de logistică, precum și asupra vehiculelor de firmă utilizate în scopuri comerciale, în special cele utilizate în industria construcțiilor. Ofițerii vamali au inspectat un total de 74 de vehicule și au interogat 107 persoane cu privire la condițiile de muncă.

În special, vameșii au verificat dacă angajații au fost înregistrați în mod corespunzător de către angajatori pentru asigurări sociale, dacă angajații primesc sau au primit în mod necuvenit prestații sociale, dacă cetățenii străini aveau permisele de muncă sau permisele de ședere necesare pentru a se angaja și, de asemenea, dacă au fost plătite salariile minime. Echipa de inspecție a vehiculelor grele de marfă din cadrul inspectoratului de poliție rutieră din Reichenbach a verificat un total de 63 de camioane cu ajutorul unor cântare speciale. Dintre acestea, 21 au fost supuse unui control intensiv, iar cinci vehicule au fost găsite cu defecte tehnice. În urma analizei tahografelor, au fost constatate, de asemenea, nouă depășiri de viteză și patru încălcări ale perioadelor de conducere și de odihnă prescrise.

sursa foto: ROADPOL

Articole similare

Ad