Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Trucks oferă acum stații de încărcare pentru depozitele clienților

Pe lângă decizia de a adopta e-mobilitatea, operatorii de flote se confruntă cu numeroase întrebări suplimentare, în special în ceea ce privește infrastructura de încărcare necesară în depozitele lor. Mercedes-Benz Trucks a dezvoltat un ecosistem holistic care include servicii de consultanță și de infrastructură pentru a sprijini clienții în acest domeniu. În prezent, Mercedes-Benz Trucks oferă clienților săi achiziționarea de stații de încărcare rapidă de la dealerii săi, pe lângă vehiculele electrice cu baterii.  Pachetul „Depot Charging” include consultanță, vânzări de hardware și servicii tehnice.

La cerere, partenerii calificați Mercedes-Benz Trucks pot, de asemenea, să efectueze instalarea. Scopul este de a asigura procese de încărcare fără probleme și un nivel ridicat de disponibilitate a vehiculelor. Mercedes-Benz Trucks își propune să ofere clienților un pachet global rentabil pentru tranziția la mobilitatea electrică, care acoperă totul, de la generarea de energie până la infrastructura de încărcare adecvată. Lansarea în Germania, la sfârșitul lunii mai 2024, cu proiecte pilot la diverse reprezentanțe, urmată de o extindere, la care se vor adăuga treptat și alte țări europene.

În cadrul serviciilor sale de eConsulting, Mercedes-Benz Trucks a servit în mod tradițional drept punte de legătură între companiile de transport și furnizorii de soluții de încărcare. Prin integrarea consultanței, a stațiilor de încărcare și a serviciilor pentru stațiile de încărcare în portofoliul Mercedes-Benz Trucks, clienții își reduc semnificativ sfera de coordonare, deoarece acum au un singur punct de contact central pentru camioanele lor electrice și soluțiile de încărcare corespunzătoare. Daimler Truck furnizează clientului întregul sistem de încărcare în cadrul a ceea ce se numește o tranzacție cu factură unică. Printre avantajele sale, această metodă facilitează reducerea timpilor de livrare și economiile de costuri. Daimler Truck Financial Services DTFS vine în sprijinul clienților și dealerilor oferind soluții de finanțare pentru infrastructura de încărcare.

Stina Fagerman, director de marketing, vânzări și servicii la Mercedes-Benz Trucks: „Suntem de ani de zile un pionier în industrie cu consultanța noastră de amploare privind electrificarea flotei de vehicule. Serviciile noastre de eConsulting au fost perfecționate în mod continuu de-a lungul anilor prin implicarea extinsă a clienților. În calitate de furnizor de consultanță și de stații de încărcare în depozite, răspundem unei cereri importante a clienților. În acest fel, urmărim să facem tranziția către mobilitatea electrică și mai ușoară pentru clienții noștri.”

Alpitronic ca partener strategic pentru stațiile de încărcare

Alpitronic este partenerul strategic pentru stațiile de încărcare: Alpitronic a fost înființată în Tirolul de Sud în 2009. Din 2017, întreprinderea, al cărei ADN constă în dezvoltarea electronicii de putere, s-a concentrat pe dezvoltarea și producția seriei de modele „Hypercharger”. Termenul caracterizează linia de produse de soluții de încărcare rapidă DC modulare și foarte sofisticate. Stațiile de încărcare rapidă de la Alpitronic devin alegerea de bază pentru mulți operatori de infrastructură publică de încărcare rapidă.

Întreprinderea susține că s-a poziționat ca unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața din Europa. Acest lucru se datorează, în principal, densității ridicate de putere și fiabilității produselor sale. Un alt factor cheie de succes este rețeaua sa extinsă de service, cu peste 200 de tehnicieni de service pe teren care operează în întreaga Europă și care asigură o deservire fără probleme. În plus, designul modular al produselor garantează o instalare și o întreținere simple.

eConsulting de la Mercedes-Benz Trucks pentru îmbunătățirea costurilor totale

Cu serviciul eConsulting, care face parte din ecosistemul cuprinzător destinat îmbunătățirii costurilor totale legate de camioanele electrice, Mercedes-Benz Trucks asistă de ceva timp clienții în electrificarea flotelor și a depozitelor lor. Accentul este pus pe consilierea privind camioanele electrice, precum și pe planificarea, construirea și proiectarea infrastructurii de încărcare a depozitelor, alături de conectarea la rețea. În plus, consultanții Mercedes-Benz Trucks pot ajuta la identificarea oportunităților de finanțare publică pentru infrastructură și vehicule.

Articole similare

Ad