Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental dezvăluie o nouă tehnologie de sertizare a furtunurilor hidraulice pentru sectorul industrial

  • Foto: Continental

Continental, lider mondial în produse din cauciuc și tehnologie industrială, a lansat noua tehnologie de sertizare PC160i, care elimină orice presupunere în procesul de sertizare a furtunurilor, asigurând o conexiune fiabilă pentru fiecare aplicație de furtun.

PC160i, condusă de modul CrimpIQ® Pro Mode, este concepută pentru a facilita muncă în utilizarea zilnică. Dispune de modul automat, semiautomat și manual, putând manipula specificații de până la 1 ¼” și extinzându-se la aplicații de 2″. Abordarea simplificată de “trei atingeri” pentru sertizare reprezintă o inovație semnificativă.

Noul model de service al Continental oferă mai multă capacitate și mai multă tehnologie comparativ cu predecesorii săi, menținând un preț comparabil. Este simplu și intuitiv, utilizând formatul “trei atingeri pentru a sertiza” care ghidează utilizatorul prin întregul proces. Tehnologia elimină presupunerile, reduce semnificativ riscul de eroare umană și crește precizia sertizării furtunurilor. De asemenea, minimizează risipa cauzată de combinațiile greșite de fitinguri și furtunuri, economisind bani și timp pentru formarea continuă a operatorilor și îmbunătățind siguranța prin asigurarea unei sertizări precise de fiecare dată.

„Dorim să le oferim consumatorilor noștri soluțiile de care au nevoie pentru a face sertizarea ușoară de fiecare dată. Scopul nostru principal este de a insufla încredere și liniște utilizatorilor finali atunci când utilizează echipamentele noastre. Având nevoie de o instruire minimă, noua mașină de sertizat PC160i este cu adevărat utilajul de care nu știați că aveți nevoie, dar fără de care nu puteți opera.”,

a declarat Laszlo Dobo, Head of Product Management – Hydraulic Solutions, la Continental’s Industrial Solutions AMERICAS, Sector ContiTech.

Articole similare

Ad