Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Dr. Oetker își vinde active către The New Originals Company GmbH

Consiliul Concurenței din România va analiza tranzacția prin care The New Originals Company GmbH intenționează să preia activele deținute de Dr. Oetker România, specifice afacerii cu produse din soia comercializate sub marca Inedit.

Dr. Oetker România, parte a companiei internaționale Dr. Oetker, este specializată în comerțul cu ridicata al altor alimente, inclusiv pește, crustacee și moluște.

The New Originals Company GmbH este o entitate membră a holdingului de investiții Raiffeisen, care operează în România prin diverse companii active în sectoare, precum financiar, industrial, energie, IT și distribuție de produse de larg consum. În domeniul produselor din soia, Raiffeisen este prezent prin Alfa Bio s.r.o., un producător din Slovacia.

Conform Legii concurenței nr. 21/1996, această tranzacție necesită autorizarea Consiliului Concurenței, care va evalua operațiunea pentru a determina compatibilitatea acesteia cu un mediu concurențial normal. De asemenea, Consiliul urmează să emită o decizie în termenii prevăzuți de lege.

Articole similare

Ad