Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Routier European Transport inaugurează primul tren de la Terminalul Episcopia Bihor, Oradea

Foto: Routier European Transport

Compania de transport cu cea mai mare flotă de semiremorci din România, Routier European Transport SA a anunțat lansarea primului tren din noul terminal de la Oradea, marcând un moment semnificativ pentru industria transportului intermodal din țară.

Terminalul, cu o suprafață de 14,5 hectare și două linii de 700 de metri lungime, va facilita conexiuni mai eficiente și rapide între România și vestul Europei, optimizând lanțurile de aprovizionare și reducând impactul asupra mediului.

Rareș Retegan, Managing Partner al companiei, subliniază că acest proiect a fost finalizat cu șapte luni mai devreme decât a fost planificat, datorită dedicării echipei. Terminalul va oferi acces facil la regiuni importante din întregul bazin Ruhr, Germania, Benelux și Franța, conectând România cu aceste zone.

Routier European Transport SA este dispus să colaboreze cu alte companii pentru operarea în noul terminal de la Oradea. Această inițiativă face parte din strategia de creștere și diversificare a serviciilor companiei, menită să sporească eficiența rețelei de transport feroviar european.

În următoarele luni, compania va continua investițiile pentru dezvoltarea unei rețele logistice robuste, facilitând mobilitatea mărfurilor între estul și vestul Europei, sprijinind astfel creșterea economică locală și integrarea europeană.

„Suntem extrem de mândri de această realizare, care reflectă dedicarea și efortul extraordinar al întregii noastre echipe. Acest succes remarcabil a fost realizat cu 7 luni mai devreme decât planificasem inițial, datorită expertizei excepționale a echipei noastre și a efortului extraordinar depus pentru clienții noștri.”,

a declarat Rareș Retegan, Managing Partner Routier European Transport SA.

Articole similare

Ad