Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Evenimentul de referință Auto Total Business Show 2024 a oferit o experiență memorabilă participanților

  • Foto: Auto Total

Weekendul trecut, Romexpo a fost gazda unei noi ediții Auto Total Business Show (ATBS) 2024, atrăgând peste 40.000 de pasionați de mașini. În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, evenimentul organizat de Auto Total a oferit două zile pline de adrenalină și divertisment.

Participanții au avut parte de demonstrații spectaculoase de super-drifturi, conduse de campioni RoDrift, precum Alexandru George Grecu, duo-ul tată-fiu Gabi Imre Jr. și Gabi Imre Sr., Mădălin Marian Grigore, Vlad Weiner, Răzvan George Stan și Alexis Stan (9 ani), de asemenea tată și fiu. Peste 70 de mașini noi au fost expuse, incluzând cele mai noi modele de la branduri, așa cum Lexus, Toyota, Honda, Skoda, Cupra, Ford, Hyundai și Mazda. Un punct de atracție important a fost Lamborghini Huracán STO, evaluat la peste 350.000 de euro, alături de modele de la McLaren și Aston Martin DB12.

Vizitatorii au avut ocazia să testeze simulatoare de impact și răsturnare, oferite de Academia Titi Aur, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de conducere în condiții extreme.

„Anul acesta, Auto Total împlinește 30 de ani de activitate. Suntem o poveste 100% românească: primii 30 de ani au fost fabuloși, stați să-i vedeți pe următorii 30! Suntem mândri de evoluția noastră și de contribuția pe care am adus-o industriei automotive din România. Continuăm să investim în inovație și să susținem performanța în toate aspectele activității noastre. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături pe acest drum și să le promitem că viitorul va fi și mai spectaculos. Rămânem dedicați să aducem cele mai bune produse și servicii clienților noștri și să fim un partener de încredere pentru toți cei implicați în domeniul reparațiilor auto.”,

a declarat Gabriel Zane, Director Marketing Auto Total.

Articole similare

Ad