Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault dezvăluie în premieră mondială Noul Renault Master la evenimentul de mobilitate industrială și urbană, Solutrans 2023, susținând o conferință de presă la standul său în Pavilionul 4, marți, 21 noiembrie, de la ora 10:00.

Gama completă de utilitare Renault expusă la salon va afișa noua identitate a mărcii, evidențiată de sigla „Nouvel R”.

Vizitatorii pot explora întreaga gamă de vehicule utilitare Renault și toată expertiza pe care marca o pune în folosul profesioniștilor pe suprafața de peste 1.200 m². Zilnic, vizitatorii vor putea descoperi intervențiile, produsele, serviciile și soluțiile inovatoare ale mărcii dedicate profesioniștilor.

De asemenea, evenimentul va include și un spațiu HYVIA, în Săptămâna Europeană a Hidrogenului, unde va fi dezvăluită o nouă arhitectură a Renault Master Van H2-TECH, precum și un spațiu dedicat MOBILIZE care va evidenția soluții concrete și durabile pentru transportul rutier și urban, inclusiv prezentarea microutilitarei 100% electrice Bento. Totodată, partenerul TOLV, furnizorul de kituri retrofit, care transformă modelele Renault Master termice mai vechi de 5 ani în variante electrice, va avea și el un stand dedicat.

Renault va fi prezent între 21 și 25 noiembrie la salonul Solutrans, Eurexpo Lyon din Franța, în timp ce conferința de presă poate fi urmărită în direct la standul Renault sau prin streaming, începând cu ora 10:00 (ora Franței) pe 21 noiembrie.

În perioada 23-26 august, la târgul SteinExpo 2023 din Germania, Goodyear își va prezenta anvelopele premium OTR, alături de soluțiile destinate utilajelor de construcții și industriale.

La standul său (B81) din zona târgului, Goodyear va interacționa personal cu clienții și va oferi informații despre portofoliul său extins de anvelope de înaltă performanță pentru utilaje industriale și de construcții.

În calitate de producător de anvelope, Goodyear oferă o gamă largă de produse, printre care:

Goodyear POWERLOAD®: Serie de anvelope concepută pentru încărcătoarele pe roți compacte și mașinile de nivelat mici, având ca scop optimizarea productivității, durabilității și eficienței operațiunilor. Tehnologia Smooth Guard include un strat gros de protecție din cauciuc în zona umărului și peretelui lateral al anvelopei, oferind durabilitate sporită. Pereții laterali întăriți contribuie la stabilitatea și manevrabilitatea îmbunătățită. Aceste anvelope asigură tracțiune off-road și stabilitate direcțională excelentă.

GP-3E: Anvelopa GP-3E este dedicată încărcătoarelor pe roți, autobasculantelor articulate și autogrederelor. Cu un compus special de cauciuc, oferă rezistență crescută la abraziune, reducând costurile operaționale. Designul său optimizează uzura benzii de rulare și maximizează eficiența și sustenabilitatea. Marginile de mișcare suplimentare, urechile duble și banda de rulare avansată îi conferă tracțiune ridicată. Confortul pentru operator este îmbunătățit, fiind util în schimburi lungi și condiții dificile.

Omnitrac Heavy Duty: Seria de anvelope este dezvoltată pentru autobasculante și camioane de mare tonaj care operează în medii dificile. Se concentrează pe eficiența consumului de combustibil și conectivitatea cu sistemele de gestionare a anvelopelor.

TL-4A: O anvelopă OTR pentru autobasculante articulate și autogredere, TL-4A, oferă tracțiune excelentă pe suprafețe pline de noroi, datorită adâncimii mari a benzii de rulare. Este disponibilă în mai multe variante și dimensiuni, incluzând o centură din oțel pentru rezistență îmbunătățită la înțepături.

TPMS Heavy Duty: Goodyear prezintă TPMS Heavy Duty îmbunătățit, un sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, care furnizează date predictive și informații utile pentru întreținerea flotelor. Sistemul comunică cu șoferii și managerii de flote prin aplicațiile Goodyear FleetHub și Goodyear DriverHub.